center du lac aanbieding

een overzicht verschijnen van overnachtingsmogelijkheden in de buurt van Centre du Lac. (ontspan/voet/sport).50, massage 40 min. Centre du Lac heeft de beschikking over zeven sauna's, die allemaal een eigen thema, temperatuur en luchtvochtigheid hebben. Wil je graag even in beweging komen? 81,00 Luxe HSR behandeling 85 min. 33,50, hotstone 40 min. Sauna vanaf.00 uur 19,75, driebadenkaart 86,50, vijfbadenkaart 147,75. Elke dag nieuwe saunakortingen een aanbiedingen. Terwijl je door de mooi aangelegde tuin wandelt, daalt er een frisse nevel op je neer. Meer dan 1000 aanbiedingen voor sauna en wellness in Nederland en Belgi. De zogenaamde Maa sauna is deels onder de grond en met een temperatuur van 110 graden weet je zeker dat je ieder flink gaat zweten!center du lac aanbieding

Bij ons kunt u in alle rust genieten van een kwalitatieve saunadag. Centre du Lac heeft alles in huis om je een complete dag ontspanning te bezorgen.

Xbox one s aanbieding fifa 18 hdr
Korting preston palace anwb
Carolus thermen aachen aanbieding

Massage ritten kaart: 20 x 15 min. Lekker eten in je badjas, terwijl je bijpraat met je gezelschap. Neem plaats op de houten banken, sluit je ogen en geniet! De echte bikkels duiken vanuit de sauna het koude dompelbad. Laat nu al een zucht van blijdschap ontsnappen: doe mee aan de Dagje-Uit-Quiz of een veiling en struin op een aangename Centre du Lac kortingen. Het kruidenbad heeft een heerlijke kruidige geur en door het gedempte licht en de stilte, kom je hier volledig tot rust. Je kunt natuurlijk ook alle sauna's uitproberen, maar het is artis korting met abonnement wel belangrijk dat je tussendoor goed afkoelt.

Center du lac aanbieding
center du lac aanbieding