247 parking schiphol kortingscode

goed. Midden in de nacht auto afgegeven. Het is uitstekend bevallen en de maxicosi is meegegaan tot aan de vertrekhal en toen we terug kwamen stond hij al klaar in het busje. Wij zullen zeker ook de volgende keer gebruik maken van deze dienst. We maken van deze service vast vaker gebruik. Oke kan gebeuren maar erg vervelend voor ons. Wij hadden ervoor gekozen om de shuttle service te nemen, omdat wij liever niet wilde dat er vreemde in de auto zouden rijden. We konden of naar schiphol komen met de auto of we moesten nog even wachten en dan kwamen ze ons alsnog halen. Zowel halen als brengen. Vond eng om mijn auto aan onbekenden over te laten maar was zo fijn om na een vermoeide reis meteen je auto in te stappen en meteen door te rijden naar huis.

Moes - 8 dagen Zeker aan korting spa puur te bevelen. Netjes en snel naar de auto gebracht die zo als was afgesproken overdekt geparkeerd stond. Wij hebben het net gedaan. De volgende keer maken we zeker weer gebruik van 24/7 parking. Alles netjes op tijd afgehandeld. Reserveren: 9 Prijs/kwaliteit: 9 Service: 10 Algemeen: 9 November 2011 - Chantal Bosman - 11 dagen Nu 2 keer gereserveerd bij 247 parking. Ik zat bijna bij de buren, maar het ging toch nog goed. Betalen koffers overpakken sleutels overhandigen perfect. De nieuwe locatie is nog dichterbij schiphol waardoor de tijd in het busje nog korter.

Was wel een beetje angstig in het begin maar vriendelijk team die hun strepen al bij de concurrent hadden verdiend en die nu voor hun zelf zijn begonnen. Na eerst telefonisch info te hebben gehad heb ik via de site gereserveerd, binnen een uur had ik een mail terug. Kortom, een absolute aanrader (ook zonder lekke band)! Reserveren: 9 Prijs/kwaliteit: 9 Service: 9 Algemeen: 9 September 2011 -. Het zijn enthousiaste mensen die klantgericht zijn. Reserveren: 9 Prijs/kwaliteit: 10 Service: 10 Algemeen:.J. Reserveren: 1 Prijs/kwaliteit: 9 Service: 9 Algemeen: 9 September 2011 - Frits Overbeek - 7 dagen Uitstekende afhandeling en vriendelijke benadering. De auto is een leaseauto, eigendom van de Duitse firma waarvoor mijn man werkt.