thermen nijmegen adres

aan wellness faciliteiten een grote sauna. Het is én van de vier wellnesscentra in Nederland dat een eigen warmwaterbron heeft. Onze hotelkamers zijn voorzien van; douche of bad, toilet, televisie, een zitje, draadloos internet. Ook zijn er massages en beautybehandelingen. De thermen rond Nederland. Radisson BLU Palace Hotel staat naast de kabelbaan. Enkele populaire wellness resorts in Nederland.

Thermen nijmegen adres
thermen nijmegen adres

De sauna's en wellnessresorts in Nederland en Belgi. Er zijn zelfs aanbiedingen van sommige sauna's waarbij u 50 korting op uw toegangskaartje krijgt. Op vrijdag kunt u een uur langer blijven en op zondag een uur korter. Flevoland, almere, thermen La Mer is een luxe sauna met Finse Kelo-sauna'sen een mooie mediterrane tuin.

Aanbieding uit eten nijmegen
Korting eten nijmegen
Carolus thermen aachen aanbieding

Via de kabelbaan of een shuttle service is het kuuroord vanuit het centrum van Spa gemakkelijk te bereiken. Hier kunt u een dagje kuren maar u kunt er ook overnachten voor een wellness weekendje. Bekend zijn de koperen baden van het kuuroord met het koolzuurhoudende mineraalrijke water van de Marie-Henriette bron ter ontspanning en voor een verlaging van de bloeddruk. Ook als u niet wilt kuren kunt u in een gedeelte van het kuurcentrum rondkijken. Flevoland, dronten, aphrodite's Thermen is een middelgroot Wellness en Beauty Centrum in het bos aan de rand van Dronten. Flevoland, lelystad, aestas Beauty Wellness is een modern wellnesscentrum in Lelystad. Na betaling krijgt u uw voucher binnen een half uur per mail toegestuurd. De gasten van hotel Radisson BLU Palace Hotel bezoeken de thermen zelfs in een badjas. Wellness in een kuuroord. U hoeft niet in het hotel te overnachten als u naar de sauna wilt. Aan de overkant van ons hotel is er gratis parkeergelegenheid.