korting treinreis ns

in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. In de Thalys is dit voordelige treinkaartje niet geldig. NS Treinkaartjes 25, bekijk Actie, in februari 2019 bestelt u een set van 2 NS Treinkaartjes voor 25 ( 12,50 per enkele reis) bij VakantieVeilingen voor de reisperiode t/m De NS Treinkaartjes zijn alleen via de webshop van VakantieVeilingen te bestellen en is beperkt verkrijgbaar. U kunt kiezen uit ruim 30 verschillende combideals kortingsbon outdoradou met.a. Lees meer: De Spoordeelwinkel Heeft u de prachtige collectie van het Rijksmuseum nog nooit gezien? Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Daarbij is het weer mogelijk om voor 19,50 een NS Dalurenkaart te bestellen bij ActieVanDeDag of een set van 2 enkele reis treinkaartjes bij VakantieVeilingen voor 25 ( 12,50 per enkele reis). Bestellen, huishoudbeurs 28, verkoop: t/m 24 februari 2019, reizen: 16 t/m 24 februari 2019. Bestel én Kruidvat dagkaart voor 16,50, twee voor 15,50 per stuk en 3 of meer voor 14,50 per stuk.

Reizen kan met de binnenlandse treinvervoerders NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Binnenkort de expositie van Body Worlds in Amsterdam bezoeken?

Profiteer dan van deze treinkaartjes actie en ontvang een goedkoop treinkaartje entreebewijs voor 32! In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag. . Op feestdagen kan het zo zijn dat er geen gebruik kan worden gemaakt van de kortingsregeling, tevens zijn aangeschafte treinkaart acties vaak niet geldig op feestdagen. Ideaal voor als u slechts een enkele treinrit nodig heeft. Inchecken tijdens daluren, uw ticket is alleen playstation 4 plus abonnement kopen geldig als u tijdens de daluren incheckt. Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. Klik hier voor de adressen. Er is momenteel een treinkaartjes actie lopende, waarmee u aanzienlijk bespaart op de reis- en entreekosten. Vers, biologisch, gezond, hip en ontzettend lekker.

Goedkope treinkaartjes NS treintarieven
Alle Trein Kortingsacties in Januari 2019

Sanoma korting addams family
Kfc korting december