geen 5 euro korting vodafone

dat je niet langer betaalt voor dit softwarepakket. Houd kortingscode key smartschool er rekening mee dat een periode van 30 dagen ingaat zodra een tv-pakket wordt geactiveerd. Met vriendelijke groet, Linda. In het weekend van.00 tot.00 uur. Diverse telecomproviders komen vandaag met voordelen en korting. Veilig online pakket in, mijn Ziggo.geen 5 euro korting vodafone

Volgens bijgaande folder van.
Vodafone /Ziggo zou ik bij, vodafone recht hebben op gratis dubbele data.

Beste ekramers, Ik heb het zelfde probleem echter kan ik nu mijn folder niet meer terug vinden kan je de ze eventueel delen dan kan ik er ook een zaak van maken. Dus het klopt helemaal, wat betreft Ziggo Vodafone, even afwachten en dan krijg je het vanzelf binnen. Hierdoor kom ik op 66 euro uit, waardoor ik 8 euro misloop per maand. Geef hier bol com korting boeken jouw mening. Om 5 korting te krijgen, dien je met twee anderen in een groep te zitten. Als je al een pakket hebt gekozen en je wilt je keuze aanpassen, dan kan dit natuurlijk. Er kan gekozen worden voor Ziggo Movies Series XL, Ziggo Sport Totaal of Ziggo Kids.

Wat merk je daar van? Hulp bij bestellen: (gratis) Iedere dag van.00 -.00 uur. Vodafone bedankt voor het alsnog toekennen van de korting. Het hele gezin doet dus mee!