carolus thermen aachen aanbieding

activiteit: januari 2019 6 dagen geleden beoordeeld via mobiele applicatie. In de buurt van Carolus Thermen Bad Aachen verblijven. Als je daarnaast weet wat voor kwaliteit je wilt, kun je filteren op sterrenclassificatie en onze eigen rating samengesteld door beoordelingen, van gasten van over de hele wereld. Matig, het bezoek was matig. Als je Carolus Thermen Bad Aachen met het hele gezin of een grote groep bezoekt, bekijk dan zeker de kameropties en voorzieningen die we voor elk hotel aangeven, zodat je eenvoudiger het ideale hotel kunt vinden.carolus thermen aachen aanbieding

Vrijgezellenfeest in de, carolus Thermen, bad. Gratis voor de bruid.

De accommodatie: Mercure Aachen Europaplatz (Aken / Aix-la-Chapelle). In de kleedkamer lag er een gebruikte condoom,.Meer.

Ik kreeg op mijn verjaardag mijn kaartje gratis! Verwen jezelf tijdens een hele dag in de bekende Carolus Thermen met heerlijke baden, sauna's, jacuzzi's en meer. Perfecte parkeergarage voor een meer dan vriendelijke prijs. Sauna's zijn top en je komt tot rust in de diverse relaxruimtes. Dit zijn de 5 populairste keuzes op onze site:. Datum van activiteit: januari 2019 1 week geleden beoordeeld via mobiele applicatie. Zaken, vrienden, tijd van het jaar, mrt-mei. De buitenbaden waren zelfs TE koud! Mooi sauna maar omslachtig, het nadeel van deze thermen is dat als je alleen sauna wil doen je ook de entree voor de thermen betaald. Datum van activiteit: januari 2019 2 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie Teleurstelling We zijn hier heel kort geweest, want er hing een verschrikkelijke riool lucht binnen bij het grote bad.

Maar je kan ook voor er Datum van activiteit: december 2018 Meer beoordelingen bekijken). M maakt het eenvoudig om op elke boeking geld te besparen. Baden waren niet op een aangename temperatuur. Nooit echt druk want men laat maar een beperkt aantal bezoekers toe. We onderhandelden voor jou een verblijf met volgende voordelen 1 toegang tot de Thermen Carolus voor 2 volwassenen Dag naar keuze Carolus Thermen (10 minuten te voet).