korting limburgs kerstcircus

clowns en uiteraard prachtige dieren. Let op korting anwb watersnoodmuseum : Bij je bestelling ontvang je een voucher. Met de voucher dien je een reservering te plaatsen op www. Dames en heren, Hooggeerd publiek, de familie Freiwald heet u allen graag van harte welkom tijdens de nieuwste editie van het. Kerstcircus, ahoy is te zien van 21 t/m 29 december 2019.

Korting limburgs kerstcircus
korting limburgs kerstcircus

Eazzypark kortingscode, Online korting sacha,

Kerstcircus, ahoy is een klassiek circus voor jong en oud; met spectaculaire luchtacrobatiek, hilarische clowns en innemende dierennummers in de piste van het speciaal opgebouwde Ahoy Theater in Hal 1 van Rotterdam Ahoy. . Een ware traditie en niet meer weg te denken rond de feestdagen: het. Suggesties 20 korting (0 beoordelingen na avonturen op het zonnige Bali, in het besneeuwde Oostenrijk en in het hippe New York, kiezen de vriendinnen deze keer het ruime sop. Bekijk het programma van, kerstcircus, ahoy 2018. Tot 15,- korting (4 beoordelingen). Deze actie is geldig voor de volgende voorstellingen: - Dinsdag 25 december.00 uur - Woensdag 26 december.00 uur. Wat is er in de kerstperiode nou leuker dan een bezoek aan.

30 voordeel, den Haag (158 beoordelingen bestel tickets voor Disney's musical The Lion King met 30 voordeel tijdens anwb Bedankweken. In Rotterdam Ahoy is er ook deze kerstperiode weer een circus te zien met circusacts uit de hele wereld. Kom dan luisteren naar de uitvoeringen van The Bach Choir Orchestra of the Netherlands.l.v.

Slipcursus met korting, Sybrandy speelpark korting, Feestwinkel xl kortingscode,