dal korting meereizen

en Sint Anna ter Muiden'. Prijs 2019, dal Voordeel kost 52,00 per jaar. Dit kan bij de NS-kaartautomaat. Altijd buiten de spits met korting met de trein reizen?dal korting meereizen

Dat kan met het Dal Voordeel. Voor slechts 50 euro per kaar krijg je een heel jaar lang in de daluren 40 korting op het volle tarief. Prijs 2019: Dal Voordeel kost 52,00 per jaar. Wat: 40 korting op reizen in de trein.

Wanneer u overstapt naar de andere vervoerder wordt opnieuw gekeken of de Samenreiskorting nog van kracht. Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Ouddorp in Ouddorp: Gratis kortingscode most wanted gratis verzending entree, oesterij in Yerseke: Gratis rondleiding met uitleg over de kweek van oesters en mosselen. Gratis cultureel, museum.T.M. Met je ZeelandPas krijg je niet alleen heel veel voordeel, je kunt ook gebruik maken van gratis vervoer en vele extra's! Ga dan naar. Samenreiskorting voor de terugreis, reist u ook weer samen terug? Je kunt Dal Voordeel combineren met. Vervoer, zonnetrein Hulst, zonnig door Hulst, wat een leuke manier om het land van Hulst te verkennen! Samenreiskorting op binnenlandse trajecten van NS International. In het zonnetreintje zit je lekker op je gemak en onderweg krijg je de mooiste plekjes van de stad en omgeving te zien.

Korting voor je verjaardag
Kortingsbon senza tea