kortingsstickers prenatal

only. De webshop De tweelingkorting is niet geldig in combinatie met andere acties De tweelingkorting is niet geldig op geneesmiddelen De tweelingkorting is niet geldig op boeken, cadeaukaarten kortingscode hotel harmony gent en/of het bezorgen en monteren van meubels of op onderdelen en reparaties Prijs- en modelwijzigingen voorbehouden personal shopping. Alleen geldig voor volledig identieke artikelen (merk, verpakking, inhoud, etc.; deze artikelen hebben dezelfde EAN-code) die zowel door Prénatal als door de concurrent in de fysieke winkel worden verkocht Alleen geldig als binnen 14 dagen na de Prénatal aankoop de laagste prijs garantie wordt geclaimd. Zolang de voorraad strekt, niet alle artikelen zijn verkrijgbaar in de kleinere Prénatal winkels. Foto upload acties op Facebook, prénatal kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het plaatsen van ingestuurde fotos in een Prénatal Facebook applicatie.

Prenatal kortingscode: 20 korting in februari 2019 Kortingscodes bij Prénatal

actievoorwaarden voor online offline winkelskortingsstickers prenatal

Het artikel moet in de winkel van de concurrent duidelijk zijn geprijsd en aangetoond kunnen worden aan de hand van bv een folder, actiekrant etc. Welkom in onze wereld e-mails. De verkoopprijs moet door Prénatal gecontroleerd kunnen worden via een folder, actiekrant etc. De kortingsbonnen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties. Maximaal 1 kortingsbon per klant per aankoop.

WSM nieuwsbrief, de kortingscode vanuit de WSM nieuwsbrief is alleen geldig voor nieuwsbrief abonnees van WSM en alleen geldig op de dag van uitsturen van de WSM-mailing. Wijzingen in prijs, uitvoering en beschikbaarheid voorbehouden. De kortingsbon is geldig t/m 31 december 2019. Met winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen door Prénatal Door deelname aan de actie is de deelnemer akkoord gegaan met deze actievoorwaarden.