korting kinderboekenmuseum

Vakantie- en attractiepark Duinrell, mocht u het zich afvragen: voor de allerkleinsten is er in het Tikibad een speciaal kinderbadje met miniglijbanen. Ga naar de site en schrijf rechtsboven in het zoekveld Superjuffie. De tekeningen worden, natuurlijk, gemaakt door Annet Schaap! Wilt u cultuur snuiven, rijd dan in 20 minuutjes naar de bruisende stad Den Haag (11km) en bezoek hier bijvoorbeeld het Kinderboekenmuseum of wandel over het Binnenhof. Eigenlijk hou ik gewoon een boekenbespreking over mezelf. Daar voelt Botje zich, met haar 94 gigabite RAM-geheugen, natuurlijk helemaal in thuis.

Museumkaart geldig in de volgende museakorting kinderboekenmuseum

Ondergoed nl kortingscode, Dierentuin rheine korting, Pabo kortingsbonnen, Ecco korting nelson,

Daar kom ik sowieso al heel graag, want een het is een fijne winkel, op een fijne plek, waar ze bovendien álles weten van kinderboeken. (Maar gelukkig was er ook een tolk) We ontdekten dat het leuk is om samen een workshop te geven. Minister Colijn, zakenman Kröller en bankier Westerman zijn de centrale figuren in het verhaal. Twee boeken in én: lekker veel leesplezier voor de winter! Nu maar hopen voor de andere poezen dat dit helpt. Toen ik uit de bus stapte waren en zoveel camera's dat ik gauw naar binnen gehold ben, dat was geloof ik niet helemaal de bedoeling. Mei 2013 Een nieuw boek: De Zolderkinderen Als er net een boek in de winkel ligt, zoals nu Superjuffie op Safari, dan ben ik al lang weer bezig met het volgende verhaal. Ook in het bekende Tikibad is het een feest om kind te zijn. Enne, ik hoop natuurlijk dat je op Superjuffie in de soep stemt. Deze prijs is het toetje van het prijzenseizoen.

Dus ga gauw stemmen op: Schoolschrijver Sinds 6 maart ben ik Schoolschrijver op basisschool De Kaap in Amsterdam. (Je mag én keer raden) kijk dan op: Superjuffie in de soep genomineerd! Om over een wolwinkel te schrijven hoef je niet te kunnen breien, dus kon ik het winkeltje gerust als decor voor mijn boek gebruiken. Maar ik ben vooral zeer vereerd en ontzettend blij en ik ga n aan de slag. Het thema dit jaar is Ontdek gisteren, begrijp vandaag.