veiligheids-sloten.nl korting

moeten breken. Plaats het anker allén op een betonnen ondergrond of tegen een stenen/betonnen muur. Ook vind je hier informatie over hoe je diefstal van je voertuig kunt voorkomen én enkele extra maatregelen die je kunt treffen om er voor te zorgen dat je motor of scooter minder snel gestolen wordt. Een goede oplossing hiervoor is dan een beugelslot. Als je een vloeranker van een hoge kwaliteit gebruikt dan verklein je de kans op diefstal dramatisch.

Wil je absolute zekerheid dan kun je kiezen voor een kettingslot met een wat langere lengte dan de standaardmaat. Koop dan een slot met een ART-5 keurmerk. Onze excuses voor het ongemak. Gebruik gén vet, want dit trekt juist stof, vuil en zand aan, waardoor er sneller problemen met het cilinder optreden. Welk motorslot is het best getest? Deze zijn erg gemakkelijk omdat je het schijfremslot dan ook apart kunt gebruiken.

Nl, veiligheids - sloten
Nl - Rotterdam, Netherlands Facebook
Korting tot 50 - Fietsslot
Nl - Alle kortingen voor je op een rijtje gezet
Veiligheid in Nederland VeiligheidNL

De meeste verzekeraars eisen dit bij een voertuig van boven een bepaald bedrag. Met Capayable Gespreid betalen, betaal je heel eenvoudig in drie termijnen tegen 0 rente. In dit artikel vind je informatie en tips voor het kiezen van het juiste slot voor je motor of scooter. De diameter van de beugel of pin van het schijfremslot moet smaller zijn dan die van de gaten/gleuven aangezien deze anders niet past. Als je niet het juiste aantal sleutels kunt overleggen bij je verzekeraar, in geval van diefstal, dan keert de verzekeraar niet uit! Heb je gekozen voor een kettingslot dan kun je een vloeranker in je stallingsruimte bevestigen. Zeker als de verzekeraar eist dat je je motorfiets aardvast op slot zet tijdens de stalling zal een goedgekeurd kettingslot van cruciaal belang zijn, wil je later geen problemen krijgen. Dit is een vraag die we regelmatig krijgen. ART-slot kopen, als het goed is heb je nu aan de hand van bovenstaande tips een idee over welk slot het meest geschikt is voor jouw toepassing. Gespreid betalen tegen 0 rente, grotere bedragen zijn nooit fijn om in én keer te betalen. Een anker kun je aan de muur of in de grond plaatsen.

Kortingscode omoda januari 2019
Floris van bommel schoenen korting
Kortingsbon praxis maart 2019
Kortingsbon kasteelfeesten