korting thermae 2000

9 sauna's en 2 stoombaden. Het ruikt er in deze sauna bovendien heerlijk naar rozen. Massages, als je spieren lekker warm zijn geworden in de sauna is er eigenlijk nog maar én ding om ze nog meer te ontspannen: een lekkere massage. De meeste sauna's zijn Fins van oorsprong, waaronder de Ruusu sauna. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Thermae 2000 korting! Thermae 2000 heeft een uitgebreid aanbod aan massages, van hot stone massages tot een Russische honing massage. Beauty Resort, thermae 2000 heeft een breed scala aan beautybehandelingen en massages. Zo maak je van je dagje wellness een compleet weekendje weg, waarin relaxen centraal staat. In het solarium van Thermae 2000 is het altijd mooi weer. Ontspannen met het mooiste uitzicht van Nederland. Vergeet je niet goed in te smeren!

Probeer dan je ogen maar eens open te houden. Daarnaast worden er ook massages, behandelingen en workshops gegeven in Thermae 2000. Er gelden verschillende tarieven voor entree voor de ochtend, avond of een hele dag. Arrangementen, diverse arrangementen worden het hele jaar door aangeboden en per seizoen worden daar extra arrangementen aan toegevoegd om aan ieders wens te voldoen. Ook zijn er soms bepaalde acties waarmee je nog voordeliger een ontspannen dag op maat kan kiezen. Thermae 2000 werd opgericht door twee fysiotherapeuten vanwege de positieve werking van het thermale water op spieren en gewrichten. De grootste sauna van Thermae 2000 is de Pyora sauna waar met een waterrad de luchtvochtigheid in de sauna cabine wordt geregeld. Mis geen Thermae 2000 aanbieding!

Een andere bijzondere extra is de relaxbioscoop. Mindfulness, niet alleen je lichaam, ook je geest wordt goed verzorgd in de Valkenburgse spa. Doe bijvoorbeeld mee aan een mindfulnessessie en ontdek hoe je rust en helderheid vindt binnen jezelf. Reserveren is in principe niet nodig tenzij je ook én of meerdere behandelingen wilt boeken.

Bolero drank kortingsbon
Koop een partytent nl kortingsbon
Zwembroeken nl kortingscode

Thermae 2000 in legpuzzels.nl kortingscode Valkenburg - Ontspannen met het mooiste uitzicht van Nederland. Geniet van heerlijke geuren in de Eucalyptussauna, ontspan je spieren in de infraroodsauna of stap, als je een echte die-hard bent, in de 80 graden sauna. Ook overnachten behoort tot de mogelijkheden met het bijbehorende luxe hotel. Hier heb je de keuze uit diverse zonnebanken en sun showers. Bij Thermae 2000 staat een gezond lichaam en leven centraal. Het water in alle baden van de spa wordt opgepompt vanuit deze bronnen, 380 meter onder de grond. Met deze vaardigheden kun je ook na je bezoek aan Thermae 2000 iets! Hier lig je in een heerlijke massagestoel, terwijl er een rustgevende film wordt afgespeeld. Ook goed te combineren met een bezoek aan de rest van het sfeervolle Valkenburg! Het wellness centrum is direct met het hotel verbonden. Kijk op voor meer informatie omtrent badkleding- en ongeklede dagen.

korting thermae 2000