korting met studenten ov kaart geldig

buslijn was die voormalig West-Berlijn weer met voormalig Oost-Berlijn verbond? Uitchecken, vergeet niet uit te checken! Sommige hotels bieten de kaartjes ook aan. Dan wordt deze overtreding bekeurd met een geldboete.

E-ticket, een enkele reis, dagretour en railrunner kun je als e-ticket online kopen en uitprinten. Als je binnen Nederland een (deel van je) traject reist met Intercity direct of ICE, dan geldt een toeslag. Op werkdagen alleen buiten de spits (voor.30 uur, tussen.00.30 uur en.00 uur) 6,90.

Trekkinn korting
Watertuin spijkenisse korting

Zones, berlijn is onderverdeeld in drie zones: zone A (de binnenstad zone B (de buitenwijken) en zone C (omliggende gebieden waaronder luchthaven Schönefeld, Potsdam en voormalig concentratiekamp Sachsenhausen ). Als je een persoonlijke OV-chipkaart met daarop een geldig studentenreisproduct hebt, dan ben je klaar om met het openbaar vervoer te reizen. Feestdagen en korting, voor reizen tijdens de feestdagen gelden dezelfde regels als in het weekend, dus: Weekabonnement, op saldo reizen met korting tijdens feestdagen van.00 tot.00 uur de volgende dag. In de treinen in de Achterhoek en Rivierenland mag de fiets in het weekend gratis mee. Je kunt de Railrunner laden op een OV-chipkaart van het kind. Hier kun je zien welke liften momenteel buiten werking zijn. Het is niet alleen efficint, goedkoop en veilig, het is ook gewoon de makkelijkste en leukste manier om alle (uit)hoeken van de stad te ontdekken. Bezoek je meerdere plaatsen op én dag, koop dan een kaartje waarop staat via welke plaats je reist. Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis mee.