kreadoe korting kaartjes

je niet van te voren aan te melden. Op de beurs zijn stands te vinden van heel veel hobbywinkels, creatieve webwinkels en fabrikanten uit de DIY-branche. KreaDoe is voor veel vrouwen al jarenlang een echt vriendinnen uitje. Top 5 Kreadoe. Vijf dagen lang creatieve inspiratie op KreaDoe. Via deze link » treft u een overzicht aan van de specifieke cookies en aanbieders van cookies waar Jaarbeurs op haar websites gebruik van maakt.

Kreadoe korting kaartjes
kreadoe korting kaartjeskreadoe korting kaartjes

Koop je kaartje met korting. Leuk dat je een kaartje wilt kopen voor, kreaDoe. In de online verkoop betaal je voor een ticket 11,50 aan de kassa kost een. Bestel voor minimaal 2 personen om het 2e kaartje gratis te ontvangen; Na het.

Let op: Tot en met 30 oktober kun je tickets kopen in de voorverkoop. Mis geen KreaDoe aanbieding! Op het blog van het evenement vind je bovendien veel leuke ideen en inspiratie voor je volgende creatieve project. Dan ben je hier natuurlijk helemaal aan het juiste adres. Dat betekent ook: kortingscode 4funkyflavours meer creatieve attributen inslaan op de beurs zelf. Veel stands hebben speciale beursaanbiedingen. Het team van Kreadoe speurt het hele jaar naar de nieuwste trends en technieken op hobbygebied, dus je weet zeker dat je hier altijd kennismaakt met het nieuwste van het nieuwste. Na een kop koffie met iets lekkers of een smakelijke lunch ben je weer opgeladen voor ronde twee. Stal je tas bij de tassen stalling, zodat je je handen weer vrij hebt voor ronde twee. Ook zijn er honderden superleuke workshops waar je nieuwe technieken leert en uitprobeert. De meeste workshops hoef je niet te reserveren, je kunt gewoon aanschuiven als het uitkomt. Van nieuwe wol tot papier, van kunstzinnige kralen tot klei en van stoffen tot producten om taart te versieren: je vindt het er allemaal.

Kreadoe korting kaartjes
kreadoe korting kaartjes