studenten ov korting weekend

niet het geval. Ook als je wel op kamers zit of in de stad van je opleiding woont, kan het lonen om toch voor een weekabonnement te gaan op je OV-chipkaart, als je bijvoorbeeld erg veel met de bus moet reizen doordeweeks en bijvoorbeeld niet ieder weekend naar. Met een weekendkaart reis je van dinsdag tot en met vrijdag voor.00 uur s ochtends tegen het volle tarief. Is mijn studenten OV-chipkaart geldig in de vakantie? Soorten studenten OV-chipkaart, er zijn twee soorten studenten OV-chipkaart: je kan een. Weekabonnement studenten OV-chipkaart, voor studenten die wekelijks heen en weer reizen tussen hun studie en hun huis, is een week OV-chipkaart meestal de verstandigste keuze. Weekendabonnement studenten OV-chipkaart, een weekend studenten OV-chipkaart is handig voor studenten die op kamers wonen en lekker met de fiets naar colleges gaan. Moet ik inchecken met een studenten OV-chipkaart?

Studenten ov korting weekend
studenten ov korting weekend

Ik weet niet waar je vandaan komt, maar vaak vind je via. Je geeft daar aan wat voor abonnement je wenst te hebben op je OV-chipkaart. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Dit doe je de eerste keer dat je je OV-chipkaart gebruikt.

Fiets.nl kortingscode
Winterbanden.nl kortingscode
Kortingsbon koffiecentrale
Kortingscode hotel new york rotterdam

OV studentenkaart hebben met een weekabonnement of een OV studentenkaart met een weekendabonnement. Voor de volledigheid" ik de tijden van De luchtmacht nog even. Nick icon, beste antwoord door Bart NS, 19:32, welkom op het Serviceforum, Nick. Ik vroeg mij dus af of ik in het weekend korting krijg wanneer ik een week-ov heb. De voordelen, met het studentenreisproduct reis je gratis f met 40 korting buiten de vrij-reizen periode. Je haalt het abonnement op door bij de juiste automaat de instructies te volgens die het apparaat aangeeft. Echter vind ik het volle tarief hiervoor teveel(studentengeldloos). Als je een Week-OV op je chipkaart hebt geactiveerd, check je in het weekend automatisch in met korting. Veilig betalen met ideal en creditcard. Hoe kan ik wisselen van soort abonnement? Heb je gekozen voor een week studenten OV-chipkaart, dan is je OV-chipkaart doordeweeks geldig in de zin dat je gratis kunt reizen en moet je in weekenden en in vakanties betalen voor het gebruik van het. Doordeweeks maak je nagenoeg geen gebruik van het openbaar vervoer, waardoor je doordeweeks geen gratis OV nodig hebt.