tikibad korting airmiles

hanteren wij een aantal extra veiligheidsregels ten opzichte van reguliere zwembaden, voor de veiligheid van jou en je kinderen. Algemene e-ticket instructies, het e-ticket geeft eenmaal toegang tot het Tikibad en wordt bij de ingang van het Tikibad op uniekheid gecontroleerd. Helaas is deze actie nu verlopen. 0, merkkleding korting air Miles, per expiryDate vervallen er voor jou expiryMiles Air Miles. Korting (voor maximaal 4 personen) op Duinrell kaartjes. Meer dan een kilometer lang glijden Kan dat? Momenteel kun je meebieden op de volgende veiling: Tickets Duinrell online bestellen. In de winterperiode komt Sinterklaas bijvoorbeeld langs in het park, terwijl er in andere seizoenen weer hele andere shows te zien zijn. Indoor waterspeeltuin Playa, ook voor kleine kinderen is het Tikibad leuk!

Je kunt zelf kiezen of je jouw dag in het attractiepark combineert met een bezoek aan het Tikibad. Wel kun je met je Air Miles naar het Tikibad. Entreeprijzen Attractiepark Duinrell Attractiepark inclusief onbeperkt Tikibad: 28,50 euro. Last minute Duinrell kaartjes, wil je last minute kaartjes voor Duinrell kopen?

39 korting presale Duinrell 2019, via krijg je nu tijdelijk 39 korting op Duinrell tickets voor de presale van 2019. Ga over de kop in de Falon, koel af in de Splash en probeer niet te gillen in de Mad Mill. Je kunt met het e-ticket direct doorlopen naar de kaartcontrole en toegang krijgen tot het Tikibad. We houden je via deze website op de hoogte van aanbiedingen van Duinrell in samenwerking met Lidl. Het e-ticket is eenmalig geldig voor én persoon van drie jaar of ouder (kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang). Kom naar Duinrell en geniet van meer dan 1,3 kilometer glijplezier! Voor alle leeftijdsgroepen zijn er attracties in het park te vinden, zodat een dag uit naar Attractiepark Duinrell echt voor het hele gezin een succes. Voor glijbaanliefhebbers is het Tikibad zeker een aanrader om te bezoeken, aangezien je hier meer dan een kilometer aan glijbanen kunt vinden. Attractiepark inclusief 2 uur Tikibad: 26,50 euro. Naar de site van de anwb Duinrell kaartje Albert Heijn, de Albert Heijn heeft vaak in het voorjaar supergoede acties lopen, waarbij je kunt sparen voor een goedkoop dagje uit. De kleinere kinderen kunnen bijvoorbeeld in de draaimolen, naar de speeltuin en in speciaal ingerichte zones voor de allerjongsten spelen, terwijl de grotere kinderen in de wat meer spannende en heftige attracties kunnen gaan.

Koop een partytent nl kortingsbon
Legoland kortingskaarten