ns reizen met korting buiten de spits

van vervoer eenvoudig kan worden gebruikt en betaald. En kortingsacties bouwmarkten die flexibel is aan te passen aan je reisgedrag. Nog meer voordelen, je checkt zorgeloos in en uit. Omdat reizigers met NS Flex na een maand dagelijks een abonnement kunnen opzeggen, zijn de kosten voor een abonnement een euro duurder. Reizigers die gebruik maken van NS Flex reizen gewoon met de OV-chipkaart, maar zonder saldo. Je kunt alleen achteraf betalen, en alleen via automatische incasso. De voordelen, onbeperkt reizen op een vast traject voor een vast bedrag per maand 40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren 40 korting voor reizen buiten uw traject in de daluren. Tijdens mijn vakantie heb ik bijvoorbeeld mijn abonnement tijdelijk opgezegd. Betalen gaat achteraf via automatische incasso. Goed om te weten, geldig bij andere treinvervoerders, geldig op binnenlandse trajecten van InterCity Berlijn en ICE International.

Sinds deze week kan iedereen gebruik maken van. Met NS, flex kunnen reizigers in heel het openbaar vervoer reizen zonder saldo. Betalen gaat achteraf via automatische incasso. NS, traject Vrij Maand. Met NS, traject Vrij reist u onbeperkt op 1 traject, elke dag, de hele dag.

Al voordeliger als je 1x reist in het weekend. Automatische correctie bij vergeten uit te checken. Je kunt een abonnement alleen per direct beindigen / wijzigen, en niet voor een datum in de toekomst. Maar hoe die reis eruit ziet, is voor elke reiziger weer anders. Wel mis ik de optie om mijn abonnement te kunnen opzeggen of wijzigen voor een datum die in de toekomst ligt.

Ns reizen met korting buiten de spits
ns reizen met korting buiten de spits

25 procent korting new york pizza
Landal boeken met postcodeloterij korting