welke winkels korting met cjp pas

hebt al een abonnement vanaf 46,50. Deze kortingen zijn op de bestaande kaartprijzen. Wij zijn op zoek naar collega's! Meteen gebruikmaken van CJP-korting op vertoon van je digitale pas. CJP-app, de app is voor iedereen met een CJP-pas of CJP Cultuurkaart. U kunt tot zes weken vr de première van een bepaalde productie een groepsboeking aanvragen via het speciale reserveringsnummer: of via. Bij elk bezoek 25 wildlands korting voor twee introducés. Pak deze coderdf3, juni 2019, ontvang 50 korting op je entree met een CJP pas.

IAmsterdam card, houders van een geldige iAmsterdam card krijgen 25 korting op voorstellingen in Nationale Opera Ballet. Pak deze korting, niet gevonden wat je zocht? Deze website maakt gebruik van cookies. Kijk op de speciale My Muse Me Flirt-pagina: My Muse Me Flirt, my Muse. De korting is alleen geldig als u uw Stadspas kunt tonen. Lees meer Bekijk de volledige agenda, volg de winkel van sinkel, vOLG ONS EN blijf OP DE hoogte.

(niet geldig in combinatie met andere kortingen). Voor slechts 20 per jaar kun je: met korting naar de opera- en balletvoorstellingen in de My Muse Me selectie (16- 25 jaar 75 korting, 25-30 jaar 50 en 30-35 jaar 25 ruim van tevoren met korting kaarten kopen voor deze voorstellingen (vanaf de start. Altijd een up-to-date-overzicht van alle CJP-kortingen op zak, pls je digitale pas met jouw gegevens. Anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling kan dit ook aan de Kassa. Voor wie geen genoeg krijgt van de allerleukste dieren in het park, is een abonnement wellicht de moeite waard. Een jaar lang onbeperkt toegang is al heel prettig. CKV Cultuurkaart, de meeste middelbare scholieren in Nederland krijgen een CKV Cultuurkaart. Pak deze korting, geldig t/m juni 2019, voor maar 2,50 heb je een Familiespel van het Rijksmuseum. Kijk voor meer informatie. Pak deze code2czy, februari 2019 5 korting op je bestelling met deze Scapino kortingscode Pak deze code98zl Geldig bij een besteding vanaf. De Stadspas is persoonsgebonden, bij binnenkomst van ons theater wordt u gevraagd uw Stadspas te tonen.

Alfabetisch overzicht van winkels waar je cashback korting bij kan krijgen.
Inclusief actiecodes en speciale aanbiedingen.
Krijg korting in honderden winkels!
Met een studentenpas of CJP pas krijg je bij Pathé 2,- korting.

Plakfolie webshop korting, Boegafun korting, Internet bikes kortingscode, Met korting meereizen ns,