sybrandy speelpark korting

te picnicken! Durf jij het aan of laat je je afschrikken door de beruchte verhalen over de figuren in de villa? De doelgroep van het park is kinderen van 3 tot 13 jaar. Ga dan picknicken, want zowel binnen als buiten zijn er picknickgelegenheden. Villa Kalkenstein is wel een hele speciale villa die je niet mag missen tijdens je bezoek. Openingstijden 6 april t/m 28 september: April: weekenden en 9 en 27 april van.00 -.45 uur. Als het lekker weer is kun je leuke waterattracties bezoeken zoals de Nautic-Jet. 5 personen per FriesVoordeel pas. 40 attracties, in Sybrandy's Speelpark staan maar liefst 40 verschillende attracties. Het Sybrandy's Speelpark in Oudemirdum is een fantastisch attractiepark. Het park, ontstaan uit een vogelpark, is uitgegroeid tot het attractiepark van Friesland.

Sybrandy speelpark korting
sybrandy speelpark korting

Met meer dan 40 attracties en speeltoestellen. Speciaal voor de jonge kinderen. Dit attractiepark biedt alles voor een dagje speelplezier.

Deze actie is geldig vanaf Contactgegevens, jan Schotanuswei 71 8567 HH Oudemirdum, tel. Voor de jongere kinderen is er niets leuker dan de vele bijzondere attracties in het goedkoopste attractiepark van Nederland. Van al dat spelen krijg je natuurlijk honger. Gesloten: 7, 14 en 21 mei. Deze autootjes rijden op een hoogte van maar liefst vijf meter boven het park uit. Met de hele school op reis naar Friesland? Hier zijn snacks, broodjes, ijs, patat en drinken te krijgen. Naast de vele picknickbanken in het park, is er ook.a. Maak gebruik van een aanbieding en koop je entreetickets met korting. Het hele gezin zal een dagje uit naar dit leuke park niet snel vergeten.