zonnebril heren aanbieding

zonnebril goud groen zijn een nieuwe aanvulling op de legendarische verzameling die sinds 1937 Ray ban gemaakt heeft. Van een vierkant tot een rond gezicht: voor elke gezichtsvorm een passend montuur. De retro zonnebril is door de jaren heen ontzettend populair geworden en is vooral bij festivals niet weg te denken. De zon weerspiegelt in alle spiegels, ramen en glanzende oppervlakken om je heen en je moet je ogen dichtknijpen om de anders zo aangename warme zonnestralen te temperen.zonnebril heren aanbieding

Neutrale wayfarer zonnebril met een trendy matzwart montuur en oranje getinte glazen. Deze zonnebril zit zeer comfortabel en kan overal gedragen worden van festival tot strand. The Wayfarer Black Orange geeft u een 100 UV-bescherming. Als we moeten we praten over dingen die nooit uit de mode gaan dan staat de zonnebril aan de top van de lijst.

Aanbieding gordijnen leen bakker
Treinkaartjes aanbieding ah 2019

Zo zien we ook dat de glazen van zonnebrillen steeds opvallender worden. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners. Inmiddels hebben heel wat merken een eigen versie van dit model op de markt gebracht. Serie, rB2132, rB2180, rB2447, rB3016. Vormgegeven in Italy, these ray-ban 8301 Carbon Fibre Collection shiny black polarised zonnebril vorm Part of the Carbon Lite Collection The Most Advanced ray-ban zonneb. Al onze zonneglazen zijn voorzien van een UV400 bescherming en we verkopen 6 verschillende soorten glazen voor zonnebrillen. . De wayfarer past bij verschillende gezichtsvormen, zoals hartvormige, ronde, ovale en langwerpige gezichten. Maat: 55 Bridge: 18 Glashoogte: 40,8 ED: 57,5?Strijklengte: 145. Ben jij in Belgi? Deze glazen hebben we in grijs (zwart bruin en groen en zijn de meest voorkomende glazen voor zonnebrillen.