kaartje met 40 korting kopen ns

binnenlandse deel van korting dierentuin hema uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting. Kies voor de optie Samenreiskorting wanneer u uw ticket koopt via. De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. Samenreiskorting verwijderen van uw OV-chipkaart, houd uw OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Samenreiskorting voor de terugreis, reist u ook weer samen terug? Ook als mobiel ticket, dagkaart hond, uw hond mee in de trein, 1 dag geldig in Nederland. Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Voer deze dan handmatig in en klik daarna op 'Verzilveren'. Een enkele reis naar uw bestemming.

kaartje met 40 korting kopen ns

Oponeo kortingscode
Drogisterij.net kortingscode 2019
Centre du lac pijnacker kortingsbon

Samenreisticket, heeft u geen OV-chipkaart of reist u met NS Flex Basis en/of NS Flex Weekend Voordeel? Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders. Wanneer u overstapt naar de andere vervoerder wordt opnieuw gekeken of de Samenreiskorting nog van kracht. Boven het reisadvies verschijnt een voltarief prijs van deze rit. 18,50 per dag Overige kaartjes. Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig. Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen. Zo reist u automatisch met 40 korting. Er zijn geen losse treinkaartjes met korting ov korting meereizen meer verkrijgbaar. Samenreiskorting op uw OV-chipkaart laden. Vanaf 5, toeslag ICE Comfortabel reizen met de ICE 2,40 enkele reis Toeslagen Overige kaartjes Euregio-ticket Met 1 kaartje reizen door het Maas-Rijn gebied, met bus en trein. Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit.kaartje met 40 korting kopen ns

Deze mevrouw vertelde ons dat je inderdaad geen kaartje met korting kunt kopen, dat dit alleen via een persoonlijke ov chipkaart kan.
Een paar maanden terug kon je nog gewoon kaartjes kopen met 40 korting als je met iemand meereisde met een studentenreisproduct of als.
Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen.