met korting naar vakantiebeurs 2019

dan alleen de kampeerhal zijn hier alles bij elkaar meer campings vertegenwoordigd dan op de KCJ. Ben jij er ook én? Zij weten precies wat de moeite waard is om te bekijken en wat je beter toch maar over slaat. In de hallen staan er honderden reisleiders en locals die je van alles kunnen vertellen over een bepaalde vakantiebestemming. Naast informatie doe je op de Vakantiebeurs heel veel inspiratie op, maar vind je op de beursvloer ook heel veel aanbiedingen die exclusief tijdens de Vakantiebeurs gelden. Naast de reguliere dagkaarten zijn er ook nog speciale middag en avondkaarten welke een klein voordeel opleveren. Zij kunnen meelopen met een speciale.

Je kunt je op de beurs onder andere laten informeren over de mooiste uiteenlopende reizen en verre bestemmingen of steden dichtbij huis. Dit is namelijk het eerste jaar dat je op de Vakantiebeurs verschillende bestemmingen in Virtual Reality kan ervaren.

Zo krijg je meteen een echte indruk van wat je kunt verwachten als je eenmaal vakantie hebt. Dit jaar zijn er meer dan 12 aanbieders die speciaal dit soort reizen aanbieden. En zij geven je maar wat graag leuke tips van wat je écht moet zien tijdens je vakantie.

Dankzij onze speciale kortingscode awin2019 krijgen bezoekers van fo nu exclusief en tijdelijk 5,50 euro korting per ticket! Voor de lezers van AllesoverLonden hebben wij de speciale kortingscode awin2019 waarmee je nu exclusief en tijdelijk 5,50 euro korting per ticket ontvangt! Als single wil je niet altijd van vrienden afhankelijk zijn voor je volgende vakantiebestemming. Volg workshops, dans mee en proef hapjes van over de hele wereld. Nieuw op de Vakantiebeurs 2019 : Speciale fiets- en wandelroute Wandel- en fietsvakanties in eigen land zijn al jaren populair. Een fantastische ervaring en ik vond het toen erg fijn dat we gewoon konden vliegen zonder fietsen en daar ter plekke goede fietsen konden huren die we op het eindpunt van onze reis konden achterlaten waar ze weer werden opgehaald. Lees dan snel verder en scoor meteen een. Mocht je dit jaar van plan zijn.

Naast de reguliere dagkaarten zijn er ook nog speciale middag en avondkaarten welke een klein voordeel opleveren. Vakantiebeurs dit jaar terug te zien.

Kortingsbon metro, Legoland kortingskaarten,